Balık endüstrisinin endüstriyel üretim koşulları, yüksek yoğunluk, üretim ve beslenme stresleri, su kirliliği, yönetim zorlukları ve bulaşıcı hastalıkların yayılması gibi faktörler, bağışıklık sistemini zayıflatır ve sindirim sistemi mikrobiyal dengesini bozar. Bu durum, zararlı mikroorganizmaların büyümesine ve toksinlerin ile metabolitlerin üretilmesine neden olur. Akvaryum yetiştiriciliği sulardaki değişiklikler ve nitrat gibi metabolitlerin artışı gibi faktörlere bağlı olarak olumsuz etkilenebilir. Bu tür değişiklikler, akvaryum çiftliklerinde performans düşüklüğüne ve kayıpların artmasına neden olabilir. Bilipro®Pond probiyotik takviyesi, sucul üretim tesislerinin su kalitesini artırmak ve bu olumsuz faktörleri azaltmak için bir çözüm sunar.
Su ürünleri yetiştiriciliğine yönelik tarımsal rezervuar su havuzlarında kullanılabilir
DOZAJ
Havuzu boşaltmadan önce
Hektar başına 1 Kilogram
Havuzu boşalttıktan sonra
Hektar başına 1 Kilogram
Üreme döneminde
Haftada bir Hektar başına 250-500 gram
Havuzu boşalttıktan sonra
Hektar başına 500 gram
Su kirliliği ve yüksek bulanıklık koşullarında, hektar başına 1 kilogram kullanılmalıdır. Su içinde besin maddelerinin azalması durumunda, kullanım dozu azalır.
Balık ve karides probiyotiği Bilipro®Pond kullanmadan önce, depodaki suya oranla 1'e 40 oranında çözün. Sonra bu karışımı havuzun tüm yüzeyine eşit bir şekilde dağıtın.
Serin ve Kuru Yerde Saklayınız.
Kullandıktan Sonra Torbayı Kapatın.
Güneş ışığından, nemden ve yüksek sıcaklıktan kaçının