Su ürünleri yetiştiriciliğinin küresel ekonomiye hayati bir katkı sağlayan bir unsur olarak ortaya çıkmasıyla, kaliteyi sağlarken rekabetçi kalmak daha büyük bir zorluk haline gelecektir. Biz sizin oyun değiştiriciniziz.
Su ürünleri yetiştiriciliği çözümlerinde balıklara yönelik probiyotik yelpazemiz, su ve toprak kalitesini artıran ve suda yaşayan hayvanların sağlığını ve büyüme hızını artıran mikropların ve enzimlerin karmaşık bir etkileşiminden oluşur. Su ürünleri yetiştiriciliğine yönelik çözümlerimiz karides, kabuklu deniz ürünleri, balık ve su bitkileri yetiştiriciliğine uygulanabilir.
Uygulama için tasarlanmış formülümüz alg çoğalmasını engeller ve amonyak ve diğer organik atıkların hızla bozunmasını kolaylaştırır.
Yem Dönüşüm Oranının (FCR) azaltılması ve iştahın uyarılması
Kilo alımını iyileştirmek ve ölüm oranını azaltmak
Üreme faktörlerinin iyileştirilmesi ve yumurtaların daha hızlı olgunlaşması
Su ürünleri yetiştiriciliği için kullanılan yem kalitesinin iyileştirilmesi
Larva ve yavrularda bağışıklık sistemi ve sindirim sisteminin iyileştirilmesi
Bağışıklık sisteminin güçlendirilmesi
Dozaj
Su ürünleri yetiştiriciliğine yönelik Bilipro®Aquatics, konakçıyla ilişkili veya ortamdaki mikrobiyal topluluğu değiştirerek balık ve karideslerin büyümesini ve hayatta kalmasını artırır. Balık bağırsağı mikrobiyomu, konakçı balığa çeşitli etkiler kazandırır; buna balığın genel büyüklüğü, metabolizması, beslenme davranışı ve bağışıklık tepkisi dahildir.
2500 g Bilipro®Aquatics 1 ton yem ile karıştırılır.
Depolama koşulları
Serin ve kuru yerde saklayın.
Kullandıktan sonra torbayı kapatın.
Güneş ışığından, nemden ve yüksek sıcaklıktan kaçının
Etkinlik yüzdesi
Su ürünleri yetiştiriciliğine yönelik Bilipro® Aquatics, konakçıyla ilişkili veya ortamdaki mikrobiyal topluluğu değiştirerek balık ve karideslerin büyümesini ve hayatta kalmasını artırır. Balık bağırsağı mikrobiyomu, konakçı balığa çeşitli etkiler kazandırır; buna balığın genel büyüklüğü, metabolizması, beslenme davranışı ve bağışıklık tepkisi dahildir.
96%
Ölüm Oranının Azaltılması
85%
Patojenlerle baş etme (Gram-negatif bakteriler, Enterobacteriaceae, Pseudomonas vb.)